Over de bedenker achter MW Pleasures

Wie is toch die man achter MW pleasures?
Daar kunnen we snel antwoordt op geven, dat is namelijk Martijn Wijker. Hij heeft MW pleasures op gericht in 2018 nadat hij jaren lang massages heeft gegeven in zijn andere bedrijf, MW massages.

Waarom koos hij er voor om erotische massages te geven?
Dit is ontstaan omdat hij regelmatig combi massages gaf en daar zeer positieve reacties uit kreeg. Daarnaast heeft hij in privé ook veel erotische massages gegeven waarbij hij vaak het advies kreeg om daar op professioneel niveau wat mee te gaan doen. En als je ergens goed in bent, dan vind je het ook leuk om te doen.

Wat maakt hem zo goed in het geven van deze massages?
Dat is een hele goeie vraag. Voornamelijk omdat hij er gevoel voor. Hij weet op de juiste momenten de juiste dingen toe te passen waardoor de massage als optimaal ervaren wordt. Daarnaast luistert hij van te voren goed naar je wensen (wat wil je graag wel, wat wil je graag niet en heb je nog ergens last van?). Maar ook tijdens de massage probeert hij goed de signalen op te pakken van wat je graag wel en niet zou willen. Uiteindelijk is het doel om je voldaan en met een smile achter te laten.

Wil je meer van hem weten? Stuur dan een berichtje.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.