Over MW pleasures

MW pleasures is opgericht in 2018 door Martijn Wijker. Hij heeft dit concept ontwikkeld vanuit zijn andere bedrijf, MW massages. MW massages is een bedrijf wat zich focust op geven van efficiënte massages. Massages waarbij de functionaliteit boven het plezier staat. Dit kunnen zowel massages zijn die op de spiermassa zijn gericht als dat het energetisch problemen kan verhelpen.

Door de jaren heen is Martijn er achter gekomen dat het geven van Yoni massages erg in trek is onder de vrouwen. Sommige kwamen puur voor het herstel van een energetisch probleem, andere kwamen omdat ze het als prettig ervoer. Al snel kwam hij tot de conclusie dat het geven van combi massages erg prettig was. Dat is een combinatie van alle technieken die Martijn beheerst, waaronder de ontspanningsmassage, de polariteitsmassage, de Lomi Lomi massage en de Yoni massage. Maar omdat dit zijn doel van efficiënt masseren wat meer voorbij ging, heeft hij besloten om onder een andere naam verder te gaan met deze massages.

En zo is MW pleasures ontstaan, een bedrijf wat zich profileert om de vrouw centraal te zetten en haar te laten genieten zonder dat zij daar iets voor terug hoeft te doen.