Wat is een Erotische massage

Een erotische massage is een massage waarbij het hele lichaam op een sensuele manier gemasseerd wordt, waarbij ook de genitale mee gemasseerd worden. Het is een massage waar door middel van olie de spieren losser gemaakt worden, waarbij de energie op gang gebracht worden en je seksueel opgewonden raakt. Wanneer die opwinding zijn piek nadert, dan zal er over gegaan worden op het ontwikkelen van een orgasme. Een of meerdere orgasmes kunnen op verschillende manieren tot stand komen. Wil je hier meer over weten, stuur dan een berichtje.

Wanneer zou ik deze massage moeten nemen?

Deze massage is niet voor iedereen weg gelegd. Het is belangrijk dat je goed in je vel zit, dat je dit graag zou willen ondergaan en dat je je eigen lichaam lief hebt.
Buiten dat om is deze massage heel toegankelijk. De minimale leeftijd is 18 jaar en er zit geen maximale leeftijd aan. Dit kan een reden zijn waarom je een sensuele massage wilt:

  • Het lang is geleden dat iemand je op deze manier aangeraakt heeft.
  • Je moeite hebt met klaar komen.
  • Omdat je eventuele seksuele trauma’s hebt gehad in het verleden (zie ook yoni massage).
  • Omdat je graag iets nieuws wilt proberen.
  • Omdat het gewoon een heel erge prettig combinatie is.

Heb je spierklachten? Heb je moeite met slapen? Ben je (’s nachts) vaak onrustig? Dan is een massage als deze erg goed om te ondergaan. Juist omdat letterlijk het hele lichaam gemasseerd wordt, zorgt dit dat je ook in zijn geheel kan herstellen. Een ideale manier om veel van je klachten te verhelpen. Wil je meer weten? Stuur dan een berichtje.